Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul de matematică „Sclipirea minții”

Astăzi, la „Nicolae Bălcescu”

Concursul de matematică „Sclipirea minții”

Sâmbătă, 7 mai 2011, va avea loc la Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu” din Oradea, prima ediție a Concursului de matematică „Sclipirea minții”, pentru elevii din clasele IV-VIII din Oradea.

Pentru această competiție au fost selectați peste 200 de elevi din școlile orădene. Concursul face parte dintr-un proiect inițiat de Asociația „Ex Nobili Officio” și este finanțat de Primăria Oradea.
Pe primele trei locuri...
La clasa a VIII-a: Radu Cora (Șc. „Dacia”), Beatrice Cicortaș și Andrei Halalai (ambii de la C.N. „E.Gojdu”); la clasa a VII-a: David Almășan (C.N. „E. Gojdu”), Mihai Gherman (Lic. T. „O. Ghibu”) și Șerban Cicortaș (C.N. „E. Gojdu”); la clasa a VI-a: Tudor Cosma (Șc. „Dacia”), Smausz Rebeca (Șc. „Oltea Doamna”) și Lorincz Alexandru (Șc. nr. 16); la clasa a V-a: Emanuel Farcău (Lic. Teol. Pent. „Betel”), Alin Tamaș (Lic. T. „L. Blaga”) și Caius Sălăjan (Lic. T. „O. Ghibu”); la clasa a IV-a: Andrei Samarsca (Lic. T. „O. Ghibu”), Andrei Muscă (Șc. „N. Bălcescu”) și Radu Palaghianu (Șc. „Oltea Doamna”).
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Concursul de matematică „Sclipirea minții”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019