Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expo Iepuraș

La C.S.E.I. „Orizont”

Expo Iepuraș

Odată cu primele raze ale soarelui de primăvară, natura reînvie și coboară lumina în sufletul nostru, vestind miracolul Învierii Domnului.

De Paște, bucuria cea mai mare este a copiilor, pentru că Iepurașul vine cu daruri minunate și anunță sosirea zilelor calde, trezirea naturii, reluarea unui nou ciclu de viață.
Bucuria aceasta o regăsim în lucrările lor pline de culoare, creativitate și fantezie.
La Centru Școlar pentru Educație Incluzivă „Orizont” Oradea s-a derulat cu această ocazie o acțiune intitulată „Expo Iepuraș”, care are ca scop promovarea imaginii școlii prin organizarea mai multor expoziții cu obiecte decorative.
De aceea, elevii clasei a V-a A de la această școală, îndrumați de doamnele lor – învățător Ana Marc și  psihopedagog Liliana Canalaș, au dorit să aducă în atenția colegilor mai mari din clasele a IX-a A și a IX-a B alături de domnii lor diriginți, Alice Scarlat și Ovidiu Marc de la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, tot ceea ce au realizat timp de mai multe ore în cadrul activităților terapeutice pentru zilele de încărcătură magică – Zilele de Paște.
Candoarea sufletului lor de copil a fost oglindită prin realizarea de frumoase felicitări cu ajutorul cărora au organizat o expoziție cu vânzare în sălile liceenilor economiști. Acestea s-au epuizat foarte repede, colegii lor mai mari au dorit să le cumpere și să le dovedească celor de la CSEI „Orizont” că munca lor nu a fost în zadar. De altfel, elevii celor două școli se cunosc, pentru că în acest an școlar s-au mai întâlnit în cadrul activităților proiectului ecologic local pe care-l au în derulare, „Împreună ocrotim natura”.
Mulțumim partenerilor noștri economiști pentru căldura, prietenia cu care ne-au apreciat rodul muncii noastre, iar noi, cei de la CSEI „Orizont”, am considerat toată această acțiune ca o rază de lumină ce împrăștie speranță și încredere necondiționată în OM!
Cu banii încasați din vânzarea felicitărilor se va constitui un fond din care vor fi finanțate unele acțiuni efectuate la nivel de școală. (Ana și Liliana)

Trimite email

duminic, 25 august 2019