Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Învățătura e învățătură, iar recreația, distracție!

La Șc. Eco „Avram Iancu”

Învățătura e învățătură, iar recreația, distracție!

Bravii elevi de la Eco Școala „Avram Iancu” din Oradea, la inițiativa dascălilor și cu aprobarea conducerii școlii, au bucuria de a petrece recreațiile într-un mod plăcut...

Astfel, de cum sosesc dimineața la școală, sunt invitați la o înviorare... pe muzică, activitate așteptată cu drag de cei mai mici „soldați” ai școlii, condusă de doamna prof. Claudia Covaci.
Orele parcă trec mai repede, iar pauzele sunt așteptate cu nerăbdare. Dansul, jocul cu mingea, săritul la coardă, răsturnatul popicelor și chiar plimbarea prin preajma oazei de frumuseți și parfumuri a livezii în floare... este o adevărată binecuvântare!
După terminarea orelor de curs, la programul prelungit, elevii au oportunitatea de a „profita” din nou de undele sonore care îți gâdilă în mod plăcut auzul, armoniile fiind bine selectate de doamna profesor Stelieana Cârciumaru.
„Să tot stai la o așa școală, unde atmosfera este  caldă și primitoare, unde pe lângă învățătură ai și distracție pe pâine ... recunosc unii părinții, venind să-și ridice „bobocii”.... (Monica TOADER)

Trimite email

duminic, 25 august 2019