Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Unii au fost premiați, alții au concurat, iar gojdiștii au câștigat

De Ziua Europei

Unii au fost premiați, alții au concurat, iar gojdiștii au câștigat

Luni, 9 Mai 2011, cu ocazia Zilei Europei, în curtea Facultății de Științe Politice și Științele Comunicării, a avut loc în prima parte a evenimentului premierea câștigătorilor Concursului național „Unitate și diversitate în Uniunea Europeană”, din cadrul proiectului „Unitate și diversitate în Uniunea Europeană”, inclus în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene 2011.

Printre premiați, s-au remarcat și câțiva elevi de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea. Astfel, Roman Alexandra Ioana din clasa a X-a B, Lukács Yvette, Buz Alexandra și Câmpean Alexandra din clasa a XII-a B, au obținut premiul III la secțiunea  „postere” , fiind coordonate de prof. Derecichei Simona. Druțu Adriana din clasa a X-a B, la secțiunea „eseu”, (coordonată de prof. Dubău Luminița) și Mihele Claudiu din clasa a XII-a C, la secțiunea „prezentare power point”, (coordonat de prof. Nicoleta Cipleu) au obținut mențiune. Pe lângă acestea, s-au mai acordat și premii speciale elevelor: Tecsi Andreea și Mușet Alexandra din clasa a XI-a A la secțiunea „postere”, (coordonate de prof. Derecichei Simona), Bradea Lavinia și Avram Denisa din clasa a X-a A (coordonate de prof. Dubău Luminița).
Gojdiștii – ăi mai primii!
În partea a II-a a evenimentului, s-a desfășurat un concurs pe tema Uniunii Europene între Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „Emanuil Gojdu” și Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”, concursul fiind câștigat de echipajul de la C.N. „E. Gojdu”.
În încheierea evenimentului, premiații s-au răcorit cu suc și s-au îndulcit cu tortul Uniunii Europene. (Carțiș Ioana & Pelle Denisa)

Trimite email

miercuri, 27 mai 2020