Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cursul festiv al absolvenților Facultății de Științe Juridice din Oradea

Pozele zilei de joi

Cursul festiv al absolvenților Facultății de Științe Juridice din Oradea

La Universitatea Oradea sunt zile fierbinți date de o nouă ediție a Student Fest, dar mai cu seamă de cursurile festive care se țin lanț. Tonul l-au dat absolvenții Facultății de Litere. Joi (12 mai 2011), absolvenții Facultății de Științe Juridice (115 de la specializarea Drept și 48 de la specializarea Administrație publică) au făcut legea în fața Casei de Cultură a Sindicatelor, în holuri și mai apoi în sala de spectacole.

Þinutele lor superbe, florile și prezența celor dragi la cursul festiv au dat culoare, frumusețe și emoție aparte unei zile unice, cu care nu se vor mai întâlni. Șefii de promoție și decanii erau preocupați de momentul festiv, de ceremonial și luările de cuvânt, dar cei mai mulți savurau în taină clipele de împlinire profesională, pe care și-au dorit-o atât de mult. Chiar dacă adesea „legea este strâmbă”, vina nu o poartă cei care au făcut-o, ci cei care o aplică și nu o respectă, cu bună știință sau din varii motive. Absolvenții de azi sunt deciși să o respecte și să o aplice, să îndrepte și chiar să schimbe societatea coruptă!
Așa să le ajute Dumnezeu! (Ov. D)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cursul festiv al absolvenților Facultății de Științe Juridice din Oradea. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 29 februarie 2020

Poza zilei

Rebeca-Bianca

Despre frică și curaj
Astăzi, la Poza zilei o avem pe Rebeca-Bianca, studenta polițistă de la Universitatea Agora.
Rebeca e de părere că ,,A învinge fără primejdie înseamnă a triumfa fără glorie", vorba lui Pierre Corneille.