Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Din bucătăria zonală”

Activitate extrașcolară la a XIII-a I

„Din bucătăria zonală”

Elevii clasei a XIII-a I, specializarea tehnician în gastronomie, secția română, de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, coordonați de maistrul Florica Radu, au desfășurat, joi, 12 mai 2011, o activitate extrașcolară, intitulată „Din bucătăria zonală”.

Potrivit normelor și uzanțelor în acest domeniu de activitate, ei au avut de parcurs câteva etape: selectarea rețetelor, achiziționarea materiilor prime, pregătirea spațiului de lucru, prepararea rețetei zonale – bogracs, degustarea și analizarea organoleptică a indicilor de calitate. La degustare, verdictul a fost: două porții de bogracs de nota 10, câte un 10 pentru fiecare echipă, cu mai multe sau mai puține condimente, iar prăjitura „Albina” – un deliciu! (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Din bucătăria zonală”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 14 octombrie 2019