Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Policalificarea este viitorul!

Această activitate ne-a luminat mintea încăpățânată de adolescenți...

Policalificarea este viitorul!

În data de 25.02.2011, în sala festivă a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea a avut loc o activitate cu tema „Adolescentul de azi, antreprenorul de mâine”.

Activitatea a fost organizată de profesorii: Popa Ana (Educație antreprenorială), Costa Laura (Biologie), Perțe Călin (Religie) și Popovici Alexandru (Limba și literatura română). Fiecare în parte a ținut un mic discurs în funcție de materia pe care o predă; începând cu organismul uman, funcțiile lui, mai exact viața fizică și până la viața spirituală, importanța și apropierea de Dumnezeu: „Atât viața materială, fizică, cât și cea psihică, spirituală sunt foarte importante să le avem în echilibru pentru a fi oameni întregi”.
Termenul de „om întreg” presupune capacitatea de a te descurca în orice situație, aceasta implică și policalificarea, încrederea și voința de a profesa cu ușurință în mai multe domenii, precum și optimismul de a merge înainte.
Această activitate ne-a luminat mintea încăpățânată de adolescenți, făcându-ne să coborâm cu picioarele pe pământ. Ne-au fost evidențiate cele două părți ale vieții, materiale și spirituale, faptul că trebuie să le avem în echilibru, numai astfel avem șansa să reușim în îndepărtatul și misteriosul viitor. (Ioana Faur & Bianca Ciordaș)

Trimite email

joi, 28 mai 2020