Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mesaje „ecologice” pentru comunitarea locală

Gimnaziștii Școlii din Oșorhei

Mesaje „ecologice” pentru comunitarea locală

De „Ziua Pământului”, elevii Școlii cu clasele I- VIII din Oșorhei au îndemnat pe toată lumea la protejarea mediului înconjurător, pentru că acest lucru depinde doar de noi, toți!!!

În cadrul acestui proiect, elevii, însoțiți de dnele prof. coordonatoare (Scriminți Lavinia, Damaschin Mirela și Þoca Amalia), precum și diriginții claselor gimnaziale care au sprijinit elevii în derularea activității, au urmărit informarea comunității locale cu privire la importanța conștientizării problemelor de mediu, prin mesaje „ecologice”, prin realizarea unor acțiuni de voluntariat, de sortare și de valorificare a deșeurilor menajere, prin studierea ph-ului solului, prin realizarea unui pliant eco, cât și a însușirii unui comportament responsabil privind mediul înconjurător.
Ca niște ecologiști convinși, elevii au realizat de asemenea o sumedenie de obiecte reciclabile de o admirație deosebită, de la floricele din hârtie până la corăbii, mașinuțe, biciclete, căsuțe și avioane din lemn care mai de care mai alese. Spre încântarea publicului, câțiva dintre elevi au prezentat cu succes modă eco. Fiecare elev a muncit cu responsabilitate, iar activitatea în echipă i-a ambiționat și mai mult să păstreze curățenia.
La finalul proiectului, toți copiii au fost premiați de dna director Indrie Camelia, care a fost plăcut impresionată de întreaga manifestare. (Lavinia & Amalia)

Trimite email

joi, 22 august 2019