Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Șuncuiușul și Șteiul – campioni județeni

„Educația rutieră – Educație pentru viață!”

Șuncuiușul și Șteiul – campioni județeni

Joi, 26 mai 2011, echipajul dlui profesor Virgil Matei de la Grupul Școlar Industrial din Șuncuiuș a ocupat, din nou, primul loc la etapa județeană a concursului de siguranță rutieră „Educația rutieră – Educație pentru viață”, la gimnaziu. La liceu, pe prima treaptă a podiumului a urcat echipajul Colegiului Tehnic „Unirea” din Ștei.

Etapa județeană s-a desfășurat, potrivit tradiției, la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea, fiind jurizată de o echipă de polițiști, alcătuită din comisar Ioana Indrieș, comisar Marcel Cosma, agent Lăcrimioara Fărcane, agent principal Emilia Rad, precum și agent șef Florin Spătaru - reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.
În clasamentul general, pe următoarele locuri s-au clasat - (la liceu): echipajul Grupului Școlar Industrial din Șuncuiuș – pe locul II, echipajul de la C.N. „Avram Iancu” din Ștei – pe locul III și echipajul Gr. Șc. Agricol din Salonta pe locul IV; la gimnaziu, locul II a fost ocupat de echipajul Școlii din comuna Avram Iancu, pe locul III s-au clasat reprezentanții Școlii cu clasele I-VIII „Miron Pompiliu” din Ștei, iar pe locul IV – echipajul Școlii din Sîntandrei. (Ov. D.)

Trimite email

luni, 30 martie 2020