Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La REAL – la „Dragon Hall”

De 1 Iunie

La REAL – la „Dragon Hall”

Miercuri, 1 iunie 2011, de Ziua Copilului, elevii claselor I B și a III-a A, de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea au fost printre cei mai răsfățați „pedagogiști”, fiind invitați de doamna Monica (mama Marei), la „Dragon Hall” – superbul spațiu de joacă de la REAL (fără egal)...

Într-un spațiu extrem de generos, elevii doamnelor prof. Maria Duma și Angela Clonda s-au simțit în largul lor, bucurându-se de terenul de fotbal, unde au încins mai multe partide, de piscina cu bărcuțe, atracția nr.1, atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, cele două trambuline, care te aruncă de ajungi cu „capul în nori”; nemaivorbind de gonflabilele cu bile și fără bile, și ele foarte curtate pentru liniștea și confortul pe care ți le oferă pentru relaxare, ca și îndrăgitul tobogan.
 Alături de copii s-au aflat și liceeni (elevi practicanți), care au organizat jocuri și concursuri, precum și doi voluntari americani ai Fundației „Filantropia”, cea care promovează și organizează „Cursa rățuștelor”, după cum aveam să aflăm de la Ioana Manța, responsabil „Dragon Hall”.
O vacanță liniștită și mult visată la „Dragon Hall”!
Acum că se apropie vacanța, dragi copii, iar timp liber veți avea din belșug fiecare, Ioana vă așteaptă, zilnic, să vă distrați așa cum doriți, la „Dragon Hall” (de luni până vineri, între orele 10 și 22, iar sâmbăta și duminica, între orele 9 și 22). Cu doar 6 lei, vă puteți petrece și distra toată ziua..., departe de soarele dogoritor, la răcoare, la piscina cu bărcuțe, pe terenul de fotbal și tobogan... Puteți chiar să vă sărbătoriți ziua de naștere, tot aici, cu prietenii de joacă sau cu colegii de școală; împătimiții dansului și cluburile de dans pot să dea spectacole în spațiu generos de la „Dragon Hall”...
Ioana vă așteaptă și vă asigură cele mai bune condiții în cea mai ieftină și mai distractivă vacanță; grupurile organizate beneficiază de reduceri! (Ovi Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: La REAL – la „Dragon Hall”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019