Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pentru un mediu mai curat, o viață mai bună

O acțiune de salubrizare

Pentru un mediu mai curat, o viață mai bună

La inițiativa Primăriei Municipiului Oradea și a Agenției pentru Protecția Mediului Bihor, a fost organizată în 2 iunie o acțiune de salubrizare a păduricii de pe Calea Clujului.

Aceasta se include într-o serie de manifestări dedicate Zilei Mondiale a Mediului. Elevii din clasa a VII-a A, de la Liceul Teologic Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu”, însoțiți de profesoarele Monica Dumitraș și Georgeta Bulinschi, precum și reprezentanți ai Primăriei Oradea și ai Agenției pentru Protecția Mediului Bihor au tras un semnal de alarmă, lansând un îndemn pentru toți locuitorii orașului de a acționa unitar pentru salvarea mediului de care depinde viață noastră și a generațiilor viitoare. Acțiunea de ecologizare a fost sprijinită de Poliția Locală Oradea și SC RER Ecologic Service.
De asemenea, elevii școlii noastre s-au implicat și în alte activități, iar în 7 iunie, de la ora 12, vom fi prezenți în sala mare a Primăriei Oradea, unde va avea loc premierea câștigătorilor concursului de desene, a celui de Colectare selectivă și eco-estetică a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a concursului de obiecte artistice realizate din DEEE-uri. (M. D.)

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019