Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Copilăria înseamnă joc și jucării”

Ce înseamnă copilăria?

„Copilăria înseamnă joc și jucării”

„Copilăria înseamnă joc și jucării”, „Ea reprezintă bucuria, inocența și bunătatea..

În fiecare om există un suflet de copil”, „Copilăria este o rază de soare...”, „Copilăria nu se poate compara cu nimic, fiindcă ea este cea mai îndrăgită și mai specială”, „Copilăria este perioada minunată de care îți aduci aminte când ești matur”, „Să fii copil este cel mai frumos lucru din viața unui om și ai vrea să nu se termine niciodată...” sunt câteva din răspunsurile date de elevii cu vârste între 7 și 14 ani, de la Școala cu clasele I-VIII din Săliște de Vașcău și de la Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bogdan” din Vașcău.
Elevii școlii noastre s-au reîntâlnit cu prietenii și partenerii lor de la Vașcău, într-o zi specială pentru ei, de 1 Iunie - de Ziua lor, pentru a continua activitățile din cadrul proiectului „9 mai - România în Europa.”
Copiii au realizat desene cu tema 1 Iunie, au recitat poezii și cântece închinate copilăriei și tuturor copiilor din lumea întreagă, au fost aplaudați și felicitați. Serbarea s-a încheiat cu „La mulți ani, tuturor copiilor!” și cu o surpriză dulce, oferită de primarul comunei, dl Nicolae Onica, în colaborare cu dna director, prof. Rodica Păunescu.
Fericirea copiilor ne-a emoționat până la lacrimi.
Sărbătoarea a continuat la iarbă verde, pe luncă, în apropierea localității, lângă pădure și Izvorul lui Horea, într-o atmosferă de joc și veselie.
Copilăria e o lume aparte și mirifică, o lume din care azi am făcut cu toții parte, indiferent de vârstă. (Janina Baciu)

Trimite email

duminic, 25 august 2019