Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Absolvenții Școlii din Sînmartin

Pozele zilei de vineri

Absolvenții Școlii din Sînmartin

Holul frumos gătit al Școlii cu clasele I-VIII din Sînmartin, cu o inimioară din petale de trandafir în mijloc, aștepta sosirea prinților și prințeselor din clasele a VIII-a.

Părinții și dascălii lor, la fel de emoționați, și-au îndreptat ochii umezi (în)spre cer, să-i vadă venind, când au auzit nemuritorul Gaudeamus Igitur.
Căci dinspre cer erau coborâtori: Adela Dărăban, Gavril Þica, Vlad Molnar și Mădălina Morar... 47 de copii frumoși din Sânmartin, Haieu și Betfia, însoțiți de iubiții lor diriginți, Florina Torj și Silvia Petrescu. Dar oare cum ar fi putut lipsi de la un asemenea eveniment fosta lor învățătoare – Viorica Bulzan Marc. Căutați în sala lor de clasă (a VIII-a B), doamna învățătoare a ținut să-i mai vadă o dată înainte de a-și lua zborul spre colegiile orădene: „Emanuil Gojdu”, „Partenie Cosma”, „Mihai Eminescu”, Iosif Vulcan”, „Mihai Viteazul” și spre Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”.
Am amintit doar patru nume din 47, pe cei clasați în frunte: Adela Dărăban – cu 10 și Gavril Þica – 9, 94 (din a VIII-a A), Vlad Molnar – 9,82 și  Mădălina Morar – 9,73 (din a VIII-a B), dar și mediile celorlalți sunt mari, căci fiecare s-a străduit să arate și să dea tot ce poate, răsplătind astfel toată investiția de capital pe care părinții și dascălii lor au făcut-o în creșterea și educarea lor. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Absolvenții Școlii din Sînmartin.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 23 februarie 2020