Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

De 1 Iunie la Criștioru de Jos

La școală și la grădiniță

De 1 Iunie la Criștioru de Jos

„Cea mai mare bogăție din această lume sunt copiii, mai mult decât toți banii din lume și toată puterea de pe pământ”. (Mario Puzo)

Ziua de 1 Iunie adică Ziua Internațională a Copilului este un eveniment care se sărbătorește peste tot în lume, dar în zile diferite. 1 Iunie este recunoscută ca Ziua Internațională a Copilului în România, dar în alte țări, aceasta diferă.
Ca în fiecare an, ziua de 1 Iunie este prilej de sărbătoare și bucurie pentru toată suflarea Școlii și Grădiniței din Criștioru de Jos. Ziua Copilului produce în sufletul fiecăruia, tânăr sau adult, o emoție puternică. Alegem să petrecem împreună cu elevii noștri o zi magică, plină de bunătate și veselie, cu muzică, joc și voie bună.
Și în acest an școlar, la Școala cu clasele I-IV Criștioru de Jos, respectiv la Grădinița din Criștioru de Jos, de 1 Iunie, s-a desfășurat un amplu program în care fiecare a adus o părticică a sufletului său, program pregătit  de dna prof. Lavinia Stretea și dna educatoare Rodica Þucra. După ce s-au interpretat mai multe cântece, copiii au participat la mai multe jocuri: „Ghicește ce ai gustat”, „Hrănește-l pe celălalt”, Alergare în sac, Întrecere cu oul în lingură, Concurs de desene pe asfalt, iar la final a fost organizată o tombolă cu jucării. Bucuria copiilor a fost și mai mare atunci când au primit dulciuri și din partea domnului primar, Onica Nicolae, motiv pentru care îi mulțumim pe această cale. (Lavinia Stretea)

Trimite email

duminic, 25 august 2019