Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

38 de clase au adunat peste 7.500 de kg de hârtie

La Șc. „N. Bălcescu”, Oradea

38 de clase au adunat peste 7.500 de kg de hârtie

Participând la concursul „Copacul fericit”, în cadrul programului mondial „Eco – școala”, 38 de clase (din 40), de la Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu” din Oradea, au adunat peste 7.500 de kg de hârtie, după cum aveam să aflăm de la prof. Alina Deliman, responsabil activitate – concurs (alături de înv. Reich Ileana). Coordonatorul programului la nivel de școală este prof. Daniela Pop.

Cea mai mare cantitate de hârtie a fost adusă de elevii clasei I A (înv. prof. Simona Vancea) – 1.407 kg, din care numai Paula Nan a adus peste o tonă, fiind premiată cu medalie, iar clasa a cucerit cupa! Pe locul al doilea s-a clasat a II-a D (înv. Vasilica Ienei), cu 1.201 kg, din care numai Eduard Þeudan a contribuit cu peste o tonă de hârtie. Și Eduard a intrat astfel în posesia unei medalii. Pe locul al III-lea s-au situat elevii clasei a III-a D (înv. prof. Andaluza Raț), cu 787 kg.
„Demn de remarcat este felul în care s-au mobilizat toți elevii clasei, care au antrenat întrega familie. Vă închipuiți că fiecare copil a pus mână de la mână, kilogram cu kilogram..., într-o unitate de acțiune, care ne-a impresionat”, a ținut să sublinieze prof. Alina Deliman.
Partenerul și sponsorul elevilor și dascălilor de la Școala „Nicolae Bălcescu”, la această acțiune de colectare a maculaturii a fost S.C. Oliva Verde SRL. (Ov. D.) 

Trimite email

duminic, 25 august 2019