Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Janina, prietenii din Suceava și Roșia

Pozele zilei de marți

Janina, prietenii din Suceava și Roșia

Ziua de marți (21 iunie 2011) și deschiderea celei de-a IV-a ediții a Concursului național „Bune practici” în educația pentru protecția mediului aveau să ne rezerve trei mari surprize plăcute: întâlniri neașteptate cu doamna profesor Rodica Păunescu – directorul Școlii din Săliște de Vașcău (și cu concursul domniei sale) și cu Janina Baciu - reporterul de suflet al Școlii din Săliște de Vașcău.

Celelalte două bucurii ne-au venit tocmai de la Suceava și Roșia. Aveam să aflăm că de vreo trei ani, de la edițiile anterioare ale acestui concurs, sucevenii au devenit cititorii noștri fideli, ei intrând frecvent pe ovidan.ro. Vă mulțumim, dragi prieteni!
Tot cu acest prilej, aveam să ne revedem, după câțiva ani, cu dascălii din Roșia, cunoștințe „vechi”... de pe vremea când Georgiana Dumea – prințesa și cele două doamne profesor (Maria și Valentina) au participat la un concurs de pictat icoane pe sticlă, desfășurat la Oradea.
În toate cazurile, plăcerea revederii este de partea noastră, iar cazul Săliște, cu atât mai mult, Janina dorind chiar să ne facă publicitate! (Ovi Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Janina, prietenii din Suceava și Roșia.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 29 februarie 2020

Poza zilei

Rebeca-Bianca

Despre frică și curaj
Astăzi, la Poza zilei o avem pe Rebeca-Bianca, studenta polițistă de la Universitatea Agora.
Rebeca e de părere că ,,A învinge fără primejdie înseamnă a triumfa fără glorie", vorba lui Pierre Corneille.