Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Diseminarea rezultatelor proiectului național „Să ocrotim natura”

Gong final

Diseminarea rezultatelor proiectului național „Să ocrotim natura”

În 15 iunie 2011, a avut loc la Centrul de documentare și informare al Liceului Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca, activitatea finală de diseminare a rezultatelor proiectului național „Să ocrotim natura”.

La eveniment au participat, alături de echipa de proiect, coordonată de dra prof. Daniela Frese și de dna director Viorica Ana Madear, și elevii grupului țintă, respectiv elevii claselor a X-a A, a VII-a A, a IV-a C, a III-a C și a IV-a de la Școala din Gurbediu.
Activitatea a început cu prezentarea principalelor activități ale proiectului de către dra Daniela Frese după care dna director Viorica Ana Madear i-a felicitat pe toți elevii care s-au implicat în activitățile desfășurate pe parcursul întregului an școlar 2010-2011, îndemnându-i să continue ceea ce au început, pentru ca și generațiile viitoare să se bucure de bogățiile și frumusețile oferite de natură. La finalul activității, dna prof. de biologie Gențiana Groza a dat citire unui eseu despre frumusețea poienei cu narcise de la pădurea Goroniște de lângă satul Gurbediu.
Mădălina Maria Madear
Foto: Guț Rebeca

Trimite email

luni, 17 februarie 2020