Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Gherman Mihai – locul I pe țară și premiu special

Olimpicii noștri naționali

Gherman Mihai – locul I pe țară și premiu special

În perioada 17-22 aprilie 2011, s-a desfășurat, la Suceava, Olimpiada de biologie, etapa națională, la care au participat și cinci elevi din județul Bihor.

Aceștia au fost selecționați în urma etapei județene care a avut loc în 19 martie 2011. Printre reprezentanții Bihorului s-a numărat și elevul Gherman Mihai, din clasa a VII-a A, de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea, elevul doamnei profesor Luminița Citrea. În urma ierarhizării, Mihai a obținut locul I pe țară și premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba teoretică.
Mihai s-a calificat și la etapa națională a Olimpiadei de fizică (prof. coordonator Târb Claudia), care s-a desfășurat în perioada 30 ianuarie – 4 februarie la Arad. Același copil excepțional a participat și la etapa finală a Concursului național de chimie „Raluca Ripan” care a avut  loc în perioada 17-18 iunie 2011, la Târgu Jiu (prof. coordonator Ardelean Mirela), unde a obținut mențiune specială. Din clasa a V-a, Mihai se califică în fiecare an la etapa județeană a olimpiadei de matematică (prof. coordonator Kele Dana) și obține rezultate bune (mențiune), iar anul acesta a obținut locul II la concursul „ Sclipirea minții” (desfășurat la Școala „Nicolae Bălcescu” din Oradea), în 7 mai 2011. 
„Ca profesor de biologie, consider că acest elev dă dovadă de multă determinare, seriozitate, hărnicie și este foarte hotărât în ceea ce face. Foarte disciplinat și cuminte este un model pentru toți elevii. Este, de asemenea, o mare plăcere să lucrezi cu el și cu colectivul de elevi al clasei din care face parte”, ne-a declarat doamna prof. Luminița Citrea - inspector școlar de specialitate, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Bihor. (Ov. D.)
P.S. Site-ul olimpiadei de biologie: onb2011suceava.cnprsv.ro

Trimite email

marţi, 25 februarie 2020

Poza zilei

Emma și Crina au examen!

Nu se vede?
Emanuela și Crina, de la Agora, privesc examenul cu toată responsabilitatea. Din punctul lor de vedere, e nevoie de un moment psihologic în care să te relaxezi, cum ar fi o ,,ședință foto" pentru alungarea stresului.
,,La ce ne-ar folosi să mergem cu capul plecat și cu frică în sala de examen!", e de părere Crina (expert în asigurări... și în ridicarea moralului).