Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Zilele Școlii „Lucreția Suciu” din Oradea

În 15 și 16 iunie

Zilele Școlii „Lucreția Suciu” din Oradea

În zilele de 15 și 16 iunie 2011, sub genericul „Zilele școlii”, la Școala cu clasele I-VIII „Lucreția Suciu”, Oradea, s-a desfășurat un complex de manifestări educative la care au participat elevii și personalul școlii, părinți ai elevilor, reprezentanți ai comunității locale și ai autorităților locale și județene.

Dintre activitățile mai importante organizate cu această ocazie amintim: Concurs de cultură generală, Concurs de desene pe asfalt, Cupa „Lucreția Suciu” la baschet, serbări școlare la nivelul claselor I-IV (secția română și secția maghiară).
Acțiunea s-a finalizat printr-o adunare festivă desfășurată joi, 16 iunie, care a avut în program:
*Dezvelirea statuii (bust în basorelief) poetei Lucreția Suciu - patronul spiritual al școlii, realizat de sculptorul Mihai Agud, profesor de tehnologie în cadrul școlii *Medalion „Lucreția Suciu” - prezentare a vieții și personalității Lucreției Suciu, realizată de dna prof. Maria Letea - 19 ani directoare a școlii *Prezentarea ofertei curriculare a școlii, făcută de dl prof. Gheorghe Tirla - directorul școlii *Premierea elevilor de gimnaziu cu rezultate foarte bune la învățătură și purtare și a elevilor care s-au remarcat la activitățile extracurriculare *Program cultural-artistic susținut de elevii școlii.
Tot în cursul zilei de joi au avut loc o întâlnire a membrilor consiliului de administrație și a grupului local de sprijin al Școlii „Lucreția Suciu”, precum și activități pe comisii metodice ale cadrelor didactice din școală. La aceste activități au participat ca invitați: Luminița Citrea și Ioan Fluieraș –inspectori de specialitate în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Tina Daragiu de la Fundația Ruhama Oradea, Ioan Kajca - pastor la Biserica pentru romi din Velența, reprezentanți ai comitetului de părinți și ai partenerilor școlii. (Corina STAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Zilele Școlii „Lucreția Suciu” din Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019