Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ioana Silaghi, la Târgul tinerilor designeri

Fashion Boutique

Ioana Silaghi, la Târgul tinerilor designeri

Sâmbătă, 28 mai 2011, designerul Ioana Silaghi a fost invitată la ediția de vară a târgului/eveniment de fashion Fashion Boutique.

Evenimentul a avut loc la Carol Parc Hotel, fostul Palat Suter din București, în cadrul căruia s-a organizat Târgul tinerilor designeri în scopul vânzării propriilor creații, iar în altă încăpere au fost expuse câte două creații ale celor mai importanți designeri ai momentului. Printre acestia a participat și designerul Ioana Silaghi din Oradea, alături de nume mari ca: Stephan Pelger Rhea Costa, Malvina Cervensky - cu bijuteriile Malvensky, Mirela Diaconu, Cătălin Botezatu, Rita Mureșan, Clara Rotescu, Mihaela Drafta, Mihaela Glavan, Jules by Julia S ...
Seara, a avut loc în curtea interioară a hotelului un cocktail Fashion Party, gazda evenimentului fiind Gina Pistol, care i-a invitat pe toți designerii momentului să pășească pe catwalk, alături de cele mai noi creații vestimentare ale lor.
Următorul eveniment va fi un concurs pentru tinerii designeri, care va avea loc, în Club „Bamboo” din Brașov, la care Ioana Silaghi a fost invitată să participe în juriu. (Roxana Micu)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020