Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vlad Crosman - admitere la Centrul de muzică baroc de la Versailles, Franța

Vlad este și artistul nostru de suflet!

Vlad Crosman - admitere la Centrul de muzică baroc de la Versailles, Franța

Pe Vlad Crosman l-am urmărit cum a crescut și s-a desăvârșit ca artist, sub ochii mamei sale, foarte grijulie și iubitoare, plină de dăruire și înțelepciune, iar Vlad a ascultat-o și i-a urmat sfaturile ca un om mare!

Talentat și muncitor, abil și inteligent, dotat și cu o voință de fier, Vlad a urcat toate treptele afirmării sale artistice.
Mai zilele trecute vă făceam cunoscute două dintre recentele sale apariții pe scenă, la Mantova, în Italia și la Oradea (împreună cu Kiwanis Art Club Oradea).
Vlad Crosman este licențiat al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj - Napoca, specializarea canto (2010) și specializarea regie de operă (2011), cu spectacolul Orphee et Eurydice de Chr.W.Gluck.
În luna mai a jucat în Der schauspiel direktor de W.Mozart la Opera Maghiară de Stat din Cluj - Napoca, în iunie a participat la Festivalul de Muzică de la Mantova din Italia ...
Poate cea mai importantă realizare a sa este admiterea, în urma audițiilor, la Centrul de muzică baroc de la Versailles (Franța), pentru o perioadă de trei ani. Dintre viitoarele proiecte ale lui Vlad Crosman se numără concerte cu Ansamblul baroc de la Versailles la Beijing (China) - la Centre of Performing arts, colaborări cu Opera regală din Versailles și Opera comică din Paris în perioada sărbătorilor de iarnă. (Ovidiu DAN)
În foto, Vlad Crosman este surprins în  câteva ipostaze: Marullo, din Rigoletto de G.Verdi – la Opera Națională Română Cluj – Napoca, în mai 2010; Papageno - Die Zauberflote de W.A.Mozart, la Opera Maghiară de Stat Cluj – Napoca, în mai 2010; Mr.Frank - Der Schauspeildirektor de W.A.Mozart, la Opera Maghiară de Stat din Cluj – Napoca, în mai 2011.

Trimite email

miercuri, 29 ianuarie 2020