Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Toamna orădeană 2011 se pregătește de oaspeți

Flavius Bunoiu a ieșit la rampă

Toamna orădeană 2011 se pregătește de oaspeți

Directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu, a organizat (luni, 22 august 2011) o conferință de presă prilejuită de avansarea pregătirilor pentru Festivalul „Toamna orădeană 2011”.

Festivalul debutează în  23 septembrie și se va întinde pe o perioadă de trei săptămâni, încheindu-se de ziua orașului pe 12 octombrie.
Astfel, primul weekend (23, 24 și 25 septembrie) va fi dedicat concertelor în aer liber, susținute de artiștii locali amatori în parcarea din str. Independenței. Municipalitatea susține astfel tinerele talente, care vor putea folosi această oportunitate pentru a cânta în fața publicului orădean.
Cel de-al doilea weekend (30 septembrie, 1-2 octombrie) se va desfășura în Parcul 1 Decembrie și va găzdui atât Târgul pălincarilor, cât și Festivalul vinului. La aceste manifestări vor fi prezente ansambluri folclorice din Bihor, Timiș, Tulcea și Olt.
Ultimul weekend din festival (7, 8 și 9 octombrie) va găzdui în parcarea din str. Independenței mai multe concerte în aer liber, susținute de: Fly Project, Suie Paparude, Trupa Veche, VH2, Connect – R, Zdob și Zdub.
Intrarea la manifestările/concertele în aer liber va fi gratuită, în schimb accesul la concertele care au loc în săli de spectacole se va face pe bază de bilet, a cărui valoare va fi cuprinsă între 10 și 20 de lei.
Pe perioada festivalului, actori renumiți, precum: Adriana Trandafir, Horațiu Mălăiele sau Florin Piersic jr vor juca la Oradea în piese de teatru precum: „Mă mut la mama”, „Podu” sau „Zaruri și cărți”.
„Festivalul își menține aceeași structură de weekend în aer liber ca anul trecut, cu precizarea că timpul prevăzut pentru promovarea festivalului este acum de aproape o lună de zile. Dorim să promovăm așa cum se cuvine acest festival, în primul rând ca pe un eveniment cultural. În acest sens ne vom axa mai mult pe promovarea socio-media, respectiv promovarea manifestărilor pe site-ului festivalului www.toamnaoradeana.ro, pe facebook, pe cât mai multe bloguri din țară, dar și pe www.trilulilu.ro”, a spus directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu. (Biroul de presă)

Trimite email

marţi, 2 iunie 2020