Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cea de-a XI-a ediție a Târgului național ECOAGRIS

În perioada 23-25 septembrie

Cea de-a XI-a ediție a Târgului național ECOAGRIS

În perioada 23-25 septembrie 2011, Bioma Agro Ecology Co organizează în Parcul Parohiei Toma Cozma din Iași, cea de-a XI-a ediție a Târgului național ECOAGRIS.

Una dintre noutățile acestei ediții aniversare, la împlinirea unui an de activitate, o constituie în primul rând tematica târgului care este structurată pe trei sectiuni:I. Produse, utilaje și echipamente apicole II. Produse ecologice, naturale și tradiționale III. Produse ecologice pentru grădinărit.
Deschiderea oficială a expoziției cu vânzare va avea loc vineri, 23 septembrie, începând cu ora 13.00,  iar programul de vizitare va fi zilnic între orele 10.00 și 18.00, intrarea fiind liberă.
Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 13.00, va avea loc un spectacol de muzică ușoară susținut de tineri artiști ieșeni (Iuliana Oancea – câștigătoarea Trofeului Mamaia Copiilor 2011, alături de grupul VIVOX și membra grupului de backing vocals al Orchestrei Fundației Fantasio de la Festivalul Mamaia 2011, Ramona Ursache, laureată a mai multor concursuri naționale). De asemenea, în cadrul spectacolului, vor evolua toți absolvenții Cursului gratuit de Canto organizat de Asociația Toma Cozma din Iași și coordonat de Daniela Cojocaru, câștigătoarea Trofeului la Festivalul Mamaia 2010, laureată a nenumărate concursuri naționale și internaționale. (Vasilica Onofrei)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020