Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Început de nou an școlar la Școala Oșorhei

Din nou la școală

Început de nou an școlar la Școala Oșorhei

Iată-ne în fața unui nou început de an școlar, moment mult așteptat de cei care au pășit pentru prima dată pragul școlii, de mână cu părinții ori bunicii, și preluați de doamnele învățătoare. Aceleași emoții au încercat și „boboceii” gimnaziști, preluați de profesorii-diriginți.

Alături de conducerea școlii și cadrele didactice, la festivitate au participat reprezentanți ai cultelor, ortodox și romano-catolic, domnul primar Ioan Pop, domnul viceprimar Ioan Gligor și domnul polițist Ioan Tirla, care le-a reamintit elevilor regulile de circulație, dar și de comportare, atât în școală, cât și în afară.
Pentru început s-a intonat Imnul de stat, după care doamna director, prof. Indrie Adriana, a urat Bun venit tuturor elevilor, iar reprezentanții cultelor au oficiat slujba Te-Deum-ului de binecuvântare a instituției, elevilor și cadrelor didactice la început de nou an școlar, după care au sfințit sălile de clasă.   
Doamnele învățătoare și diriginții care au preluat clase începătoare de ciclu de învățământ au strigat catalogul preluându-și colectivul de elevi.
Domnul primar a adus la cunoștința tuturor faptul că din această toamnă, la Oșorhei și-a deschis porțile Grădinița cu program prelungit (inaugurată în vară, de Zilele comunei), iar clădirea veche a școlii a fost racordată la încălzirea centrală. Conducerea școlii (director, prof. Adriana Camelia Indrie, director adjunct, prof. Ani Franciac) a mulțumit conducerii Primăriei și Consiliului local pentru tot sprijinul acordat în permanență, pentru toate investițiile făcute, care nu sunt deloc puține, demonstrându-ne faptul că pentru conducerea comunei, învățământul și sănătatea sunt priorități în cadrul strategiei de dezvoltare a comunei Oșorhei. (Ani F. &AmaliaÞ.)

Trimite email

sâmbătă, 30 mai 2020