Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

LET’S DO IT ROMANIA! la Drăgești

Puterea exemplului

LET’S DO IT ROMANIA! la Drăgești

„Ceea ce cârmuiește lumea, nu sunt oamenii mari, ci marile gânduri care vin de se cuibăresc uneori chiar în oameni foarte mititei” (Gabriel Tarde)

Cel mai mare proiect de implicare socială din România care și-a propus curățarea întregii țări de deșeuri este LET’S DO IT ROMANIA! Proiect ale căror obiective sunt: un număr mare de voluntari la curățenia națională, o cartare mai eficientă a țării, un număr mare de oameni implicați în organizare, parteneriate mai numeroase și de durată, traininguri și caravane educative.
Voluntariatul este o forță socială în expansiune, este un concept al voinței comune, care dezvoltă, îmbogățește și exaltă aspirațiile morale și spirituale.
Școala cu clasele I-VIII Drăgești a dorit să facă parte din această echipă, iar voluntarii au intrat în acțiune: prof. Șandra Florica Anca, prof. Bar Monica, Avram Andrei, Avram Alexandra, Avram Adina, Botizan Andrei, Leampăr Cătălin, Olar Patricia, Reștea Adelin, Șandra Antonia, Șandra Octavia, Vlad Mihaela.
Entuziasmul, încrederea, scânteia din sufletul unui copil ori tânăr, provocată de bucuria faptei bune, este începutul oricărei mobilizări, dar să nu uităm puterea exemplului. (Șandra F.A.)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019