Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu puțină voință... am putea trăi într-un mediu mai curat și mai sănătos!

Curățenie generală și la Poiana

Cu puțină voință... am putea trăi într-un mediu mai curat și mai sănătos!

Natura e cel mai mare dar al omenirii... cu ajutorul căreia ne-am dezvoltat, am devenit mai inteligenți și am creat lucruri sofisticate și tot cu ajutorul ei am reușit să atingem cele mai înalte culmi ale stiinței.

Dar lucrul cel mai groaznic este că ea, natura a îndurat toate acestea și acum suferă.
Pornind de la acest considerent, luni, 26 septembrie 2011, elevii și preșcolarii de la Școala cu clasele I-IV Poiana, respectiv GPN Poiana, coordonați de prof. Stretea Lavinia și dna educatoare Male Lenuța s-au implicat în campania „Let’s Do It, Romania!” și au pornit să curețe împrejurimile școlii, dar și malul Crișului Negru din apropierea școlii.
Desigur că, am depășit ideea greșită a unora, potrivit căreia: „De ce am curăța ceva ce o altă persoană a lăsat în urmă?” Dar, ne-am dat seama că, dacă toți am gândi astfel, unde s-ar putea ajunge oare? La un dezastru…
Deseori, nu ne gândim la viitor sau cel puțin, nu la viitorul mediului în care trăim și la faptul că, generațiile viitoare vor moșteni această lume, acest mediu și nu credem că le va plăcea.
Cu puțină voință, considerăm noi, am putea trăi într-un mediu mai curat și mai sănătos! (Lavinia Stretea)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cu puțină voință... am putea trăi într-un mediu mai curat și mai sănătos!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019