Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Simulare de incendiu la Vașcău

Grijă pentru siguranța copiilor

Simulare de incendiu la Vașcău

La Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bogdan” din Vașcău există o grijă permanentă a conducerii școlii pentru siguranța copiilor. Încă din perioada preșcolară, continuând apoi în ciclurile primar și gimnazial, elevii sunt instruiți cum să se comporte în situații deosebite.

Prin grija dnei prof. Laza Liliana, directorul școlii și sub directa supraveghere a dlui Sabău Ioan, inspector Protecție civilă Vașcău, elevii și cadrele didactice din școală au respectat procedura de evacuare în caz de incendiu, deplasându-se în ordine după scenariul deja cunoscut spre locul de întâlnire.
De aceeași seriozitate și implicare au dat dovadă și elevii de la Școala cu clasele I-IV Câmp, sub îndrumarea înv. Nagy Vasile, cât și grupele de preșcolari de la cele două grădinițe din orașul Vașcău. (Cristina L.) 

Trimite email

sâmbătă, 26 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)