Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ghiozdane în dar, la început de nou an școlar

De la Asociația Pro Bambini

Ghiozdane în dar, la început de nou an școlar

Asociația Pro Bambini a distribuit la sfârșitul săptămânii trecute 40 de ghiozdane complet echipate pentru copiii ai căror părinți nu și-au permis să le cumpere.

Cei 40 de copii sprijiniți de Asociția Pro Bambini fac parte din baza noastră de date și sunt din Oradea, Suplacu de Barcău, Cacuciu Nou și Abram.
În această acțiune am fost sprijiniți de tineri din Asociația Rotar Act, în frunte cu președintele organizației, Sebastian Moș. Tinerii din Rotar Act ne-au donat 10 ghiozdane echipate. Alte ghiozdane au fost donate de copii și părinți de la Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu”, dar și de alți susținători ai Asociației Pro Bambini, iar câteva ghiozdane le-am cumpărat din banii adunați la Târgul de carte organizat în luna iunie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea și din fondul de caritate adunat la Cursa rățuștelor a Asociației Filantropia.
„Am încercat să le asigurăm necesarul pentru acest început de an școlar. Anul trecut am distribuit 11 pachete cu rechizite. Ghiozdanele au fost distribuite copiilor de doi dintre tinerii voluntari ai Asociației Pro Bambini : Bogdan Tăut și Cristian Dehelean.
Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în realizarea acestei campanii”, a declarat prof. Stela Tăut, director de proiecte și programe în cadrul Asociației Pro Bambini, coordonatorul activității. (Crina D.)

Trimite email

duminic, 25 august 2019