Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Simpozionul județean „Oameni și fapte – în sprijinul învățământului românesc”

Zilele Lic. T. „Nicolae Jiga” din Tinca

Simpozionul județean „Oameni și fapte – în sprijinul învățământului românesc”

Elevii și cadre didactice de la Liceul Teoretic „Nicoale Jiga” din Tinca se (pre)gătesc de sărbătoare: vineri, 14 octombrie 2011, la sediul unității de învățământ vor avea loc manifestări, structurate pentru dascăli și elevi.

Deschiderea festivă va avea loc la ora 11.30, iar de la ora 13.30, se va desfășura Simpozionul județean „Oameni și fapte – în sprijinul învățământului românesc”.
Pentru elevi, manifestările vor începe la ora 12.00, și vor cuprinde: Expoziție de produse de patiserie, Târgul micilor întreprinzători, concurs de șah, concursul de matematică, intitulat ,,Caleidoscop matematic”, concursul de cultură generală -,,Pași prin universul cunoașterii” și Sesiunea de prezentări power point cu lucrările elevilor pe tema „Oameni și fapte – în sprijinul învățământului românesc”.
Duminică, Te-Deum și moment artistic
Duminică (16 octombrie), de la ora 12, va avea loc un moment religios – Te-Deum la Biserica Ortodoxă, urmat de un moment artistic închinat patronului spiritual al liceului, prezentat de elevi din clasele a VII-a, a VIII-a, a X-a și a XI-a A, coordonați de prof. Balogh Mărioara. (Ov. D.)

Trimite email

luni, 24 februarie 2020