Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Evaluarea la Matematică - etapa predictivă

Sâmbătă,

Evaluarea la Matematică - etapa predictivă

Sâmbătă, 15 octombrie 2011, a avut loc în toată țara concursul de Evaluare la Matematică - etapa predictivă, organizat de Fundația de Evaluare în Educație, la care au participat de la Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” 95 de elevi din clasele de învățământ primar, gimnazial și liceal, administrator de test fiind dna profesoară Madear Viorica Ana, împreună cu colegele profesoare de matematică, Ardelean Margareta, Lugoșan Meda, Martin Florica, Onița- Avram Adriana și profesorul pentru învățământul primar Orban Iuliu, alături de învățătoarele de la Școala din Rîpa (structura liceului), dnele Iova Mărioara și Oana Eva.

În acest an, numărul participaților a fost mult mai mare în comparație cu anul trecut, elevii și cadrele didactice manifestând un interes ridicat față de acest concurs, care le oferă posibilitatea de a evalua cunoștințele dobândite de către elevi în mod unitar, subiectele fiind unice pe țară.
Rezultatele obținute de către majoritatea elevilor au fost mulțumitoare, urmând ca pe baza analizei acestora să se ia măsuri de pregătire suplimentară pentru eliminarea lacunelor. Am surprins și câteva instantanee din timpul concursului pe care vi le oferim spre vizionare. (Ștefan Lucian Balogh, inginer de sistem)

Trimite email

duminică, 23 februarie 2020