Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Câștigătorii Concursului de orientare sportivă

Mișcarea face bine sănătății!

Câștigătorii Concursului de orientare sportivă

Cu ocazia Zilei orientării sportive, elevii Școlii cu clasele I-VIII Ianoșda au organizat un concurs de orientare, vremea fiind favorabilă desfășurării acestuia .

Pe lângă copiii de la Clubul Sportiv Orientare Mădăras au participat și alți copii. De la Clubul Ady Liceum SC. Oradea ne-au onorat cu prezența 12 copii, patru adulți și familia Deak, împreună cu fetița de 3 ani și jumătate (cel mai tânăr „concurent”). Concursul s-a desfășurat pe valea din fața școlii, cu o hartă nouă. La actuala ediție, distanța de parcurs a fost de 1,7 km, cu 12 puncte de atins. Din partea Clubului Spotiv Orientare Mădăras au participat 39 de copii, de la Școala din Ianoșda 4 ,iar de la Școala din Mădăras - doi copii. Școlarii au participat în premieră la un asemenea concurs de orientare sportivă, dar au fost foarte încântați .Câștigătorii vor participa sâmbăta viitoare la Cupa Toamnei din Oradea, mai precis la Băile Felix.
Câștigătorii competiției
La categoria 10 ani (băieți)
Locul I - Leuca  Rareș, de la Școala din Ianoșda (a parcurs traseul în 16,45 minute), locul II - Sucigan Răzvan, de la CS Orientare Mădăras (17, 43), locul III - Pogan Marius , Șc. Mădăras (20,35).
La categoria 10 ani (fete)
Locul I - Dezsi Kinga, de la Ady Liceum SC (19,45), loc. II - Deak Bernadett, de la același club cu Kinga (20,16), loc. III - Bereczki Eszter, de la Ady Liceum SC (26,48).
La categoria 14 ani (băieți)
Locul I - Balint Andrei, CS Orientare Mădăras (12,44), loc. II - Balog David, Ady Liceum CS (12,51), loc.III - Divin Peter, de la același club (12,58).
La categoria 14 ani (fete)
Loc. I -  Cionca Roxana, CS Orientare Mădăras (17,08), loc. II - Turcuț Mădălina, CS O. Mădăras (19,14), loc. III - Turos Dorottya, Ady Liceum CS (24,34). (Daniela Toma)

Trimite email

duminic, 21 iulie 2019