Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Unilever Food Solution a invitat bucătarii să tresteze noile sosuri Knorr

Marți, la Restaurant Palazzo

Unilever Food Solution a invitat bucătarii să tresteze noile sosuri Knorr

„În gătit, ca și în arte, simplitatea este un semn al perfecțiunii” – Maurice Edmund Sailland.

Maria Gavrilescu, Cristina Dima și Raluca Duță (reprezentanți ai Unilever Food Solution) au invitat, marți, 25 octombrie 2011, bucătarii la Restaurant Palazzo (din str. Ciheiului nr. 67), să testeze noile sosuri Knorr.
Bucătăria mobilă a Unilever Food Solution și-a propus să ajungă în cinci orașe din țară: Ploiești (4 oct.), Sibiu (11 oct.), Constanța (18 oct.), Oradea (25 oct.) și București (2 nov.), în cadrul unui turneu gastronomic, pentru a prezenta noile sosuri Knorr, cu rețete îmbunătățite.
Cele peste 130 de persoane prezente la eveniment (din care vreo 70 de bucătari și patroni de restaurante, din Oradea, Băile Felix, Arad, Timișoara...) au fost invitate să testeze sosurile și să afle cum le pot folosi în diferite tipuri de preparate.
Evenimentul „Testează-ne!” este primul roadshow de prezentare și degustare de sosuri (și recomandări de vinuri) organizat în România de o companie de foodservice.
Mesajul turneului este: „Knorr îți face patru promisiuni! Testează-ne!”
Cele patru noi promisiuni făcute de Knorr pentru bucătari sunt: un gust mai bun, ingrediente mai bune, eficiență mai mare, dar și grijă mai mare față de mediu.
„Am adăugat noi sosuri în portofoliul de produse Knorr pentru bucătari, am îmbunătățit rețetele existente, după numeroase discuții avute cu bucătarii și vizite de piață, încercând astfel să rămânem conectați și cât mai aproape de nevoile bucătarilor și atenți la gusturile și preferințele gastronomice ale consumatorilor...” a spus în deschidere Maria Gavrilescu (chanel marketing).
În continuare, Cristina Dima a ținut să sublinieze faptul că relansarea sosurilor a fost făcută de Unilever Food Solution la nivel global, „iar rețetele sunt validate pentru zona noastră de bucătari, din România, Bulgaria, Ungaria, Cehia și Polonia, fiecare țară alegând să optimizeze anumite rețete, în funcție de gusturile locale”.
După lansarea provocării, bucătarii Robert Voicu și Paul Pandele au pregătit câteva sosuri, pe care le-au oferit spre testare, iar Sergiu Nedelea a pus câte un păhărel de vin pentru a stinge focul de la inimioară și a aprinde pasiunea pentru sosurile Knorr. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Unilever Food Solution a invitat bucătarii să tresteze noile sosuri Knorr.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 28 mai 2020