Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Obligatoriu, trebuie să vă declarați CNP-ul!

Bihorenii, fruntași la recensământ!

Obligatoriu, trebuie să vă declarați CNP-ul!

După primele cinci zile de recensământ, Bihorul se află în top, ocupând cea de-a III-a treaptă a podiumului, în ceea ce primește colectarea datelor, așa după cum aveam să află, ieri (miercuri, 26 octombrie 2011), de la dl prefect Gavrilă Ghilea.

Probabil că suntem pe primele locuri pe țară și în ceea ce primește numărul dacilor liberi declarați la acest recensământ, vorba unui confrate de breaslă... Ce să-i faci, unii s-au declarat ca fiind daci! Despre romani nu s-a auzit încă, dar mai știi???
Purtătorul de cuvânt ... cu CNP-ul a fost destituit
Cetățenii care vor fi găsiți că au dezinformat recenzorii, furnizându-le date și informații false (eronate), vor fi amendați, la fel și recenzorii care nu-și fac datoria și nu colectează toate datele cerute în formularele de recensământ privind populația și locuințele.
Dl prefect și mai apoi directorul Direcției Județene de Statistică, dna Dana Pașc, au ținut să sublinieze faptul că declarația CNP-ului este obligatorie.
Purtătorul de cuvânt al Institutului Național de Statistică, cel care a furnizat informații eronate presei, responsabil de acea „declarație nefericită”, cum că declarația CNP-ului nu ar fi obligatorie, a fost destituit. Întrucât a „bulversat întreg procesul de recensământ!”
„Așteptăm  noi precizări oficiale din partea comisiei centrale de recensământ și a secretariatului tehnic central!” (Ov. D.)

Trimite email

duminică, 20 octombrie 2019