Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un concurs de dovleci sculptați și „machiați”!

În premieră, la Tinca

Un concurs de dovleci sculptați și „machiați”!

În cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca, a avut loc un concurs de dovleci sculptați cu ocazia sărbătorii de Halloween.

Acest concurs a fost organizat și jurizat de doamnele profesoare Þărău Ana-Maria și Bothăzan Pemola. Participanții au fost majoritatea elevi de gimnaziu, concursul constând în aducerea unui dovleac de acasă gata sculptat. Pentru fiecare dovleac participanții au adus câte 1 leu, banii strânși fiind împărțiți câștigătorilor în funcție de locul ocupat. Mozaicul de culori și forme a fermecat publicul venit să admire imaginația elevilor întrecând orice limite. Dovlecii au fost împodobiți cu tot felul de culori, unii elevi înfășurându-i cu beteală sau stropindu-i cu roșu, alții punându-le peruci sau lipindu-le mustăți și ochelari de soare, nelipsind nici lumânările din interiorul acestora. Fondul sonor, asigurat de domnul profesor Negruț Radu, a contribuit la inducerea unei atmosfere propice evenimentului, la fel a desenele expuse la fața locului. 
În urma alegerilor, locul întâi a fost câștigat de Bobiș Teofil din clasa a VII-a C, bostanul acestuia având numele de ,,Doctorul Psihopat”. Locul II a fost ocupat de elevul Blidar Horia din clasa a VIII-a A, iar locul III i-a fost acordat elevei Vidican Elena din clasa a VI-a A. Mențiuni au primit elevii Jackob Ferenc din clasa a VI-a B și Iova Ioan din clasa a VIII-a D. După încheierea concursului au fost împărțite bomboane, elevii plecând la ore plini de bună dispoziție. (Simu Doriana)

Trimite email

luni, 24 februarie 2020