Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Eminescienii au talent; ne-au dovedit-o!

La orizont, un nou concurs (de succes) – „Școala mea are talent”

Eminescienii au talent; ne-au dovedit-o!

Noua conducere a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea și noul Consiliu al elevilor au pornit motoarele, la turație maximă, pentru că vor o nouă ordine și o nouă imagine pentru colegiul eminescienilor orădeni!

Doamna director Maria Onița, un distins profesor cu multă experiență și un manager cu deschideri către nou, dorește o promovare reală a colegiului, iar liceenii, așijderea, având în fruntea Consiliului elevilor un nou președinte și un nou vice, VIP-uri ale C.J.E. Bihor - Mark Lukacs și Cinthia Domokos, doi sufletiști bătăioși, îndrumați de un consilier educativ îndrăgit – prof. Ioan Cadar.
Pe Mark și pe Cinthia i-am văzut aseară (vineri, 11 noiembrie 2011), pe scenă, la microfon, lansând un nou concurs pe piața bihoreană – „Școala mea are talent”. În acest demers, ei sunt sprijiniți de o echipă forte (Alexandra Lăcătuș, Denisa Han, George Chereji, Andrei Duma, Fekete Agnes, Raluca Olari, Gabriel Avram, Daniel Tocuț...),  admirabilii lor colegi din C.J.E. Bihor și Consiliul elevilor eminescieni, având-o alături și pe Raluca Munteanu – președintele Interact Oradea – „lanterna” acestui concurs.
„Prin acest nou concurs ne propunem două lucruri: să promovăm elevii talentați și să promovăm imaginea școlii noastre.
Mult succes, și tot ce este mai bun!”
L-am citat pe consilierul educativ, îndrăgitul profesor Ioan Cadar.
La etapa pe școală a concursului „Școala mea are talent” s-au înscris șase concurenți la secțiunea (categoria) individual și o trupă de teatru, la secțiunea grupuri (formații, trupe). Pentru jurizarea concursului, a fost desemnat un „complet de judecată”, alcătuit din: prof. Daniela Duma, prof. Alina Vidican și Raluca Munteanu -  președintele Interact Oradea.
Chiar dacă participarea la concurs a fost modestă (având în vedere potențialul artistic al unui colegiu național cu 1.500 de elevi), iar în sală publicul nu s-a manifestat zgomotos și nu s-a călcat în picioare, manifestarea a reușit grație unor consilieri în care ne punem mari speranțe!
Tot vineri, s-a desfășurat etapa pe școală a acestui concurs și la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, după cum aveam să aflăm de la președintele Interact - dra Raluca Munteanu. Raluca are știință că asemenea etape se vor desfășura și în alte licee: la Gr. Șc. Sanitar „Vasile Voiculescu” (probabil miercuri), la Lic. T. „Onisifor Ghibu”, Liceul de Artă și C.T „Transilvania”...
Pentru etapa locală (pe municipiu, care se va desfășura în 18 noiembrie), de la C.N. „Mihai Eminescu” s-au calificat: Amalia Popa (din clasa a V-a) – locul I, Talida Pătru (a IX-a C) și Balogh Roland (a VII-a B) - locul III (la categoria individual), precum și trupa formată din Andreea Pantiș și George Ispas, la categoria grupuri. Cel care va câștiga vineri etapa locală pe oraș se va califica pentru etapa districtuală de la Râmnicu Vâlcea, din 2-4 decembrie. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Eminescienii au talent; ne-au dovedit-o!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 6 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!