Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Drd. ing. Simona Bișboacă și produsele sale brevetate

„Elevul” dlui decan Vasile Bara – inventator

Drd. ing. Simona Bișboacă și produsele sale brevetate

„Antioxi vita” și „Propolis dizolvat în apă” sunt două produse inventate de drd. ing. Simona Bișboacă, de la Facultatea de Protecția Mediului din Oradea. Brevetate și patentate deja, produsele se găsesc pe piață și au strălucire de aur și argint!

 De ce?
Pentru că produsele Simonei au cucerit două medalii: de aur și argint la Salonul de inventică de la Varșovia, din 3-5 noiembrie 2011.
Și cum cele două medalii nu erau suficiente, „Antioxi vita” și „Propolis dizolvat în apă” au mai obținut două premii speciale, acordate de Asociația Asiatică pentru Creativitate și de Coreea de Sud.
„Bine-ați venit la Galeria de onoare a Universității!”, le-a urat domnul rector, prof. univ. dr. ing. Cornel Antal, celor doi frați, Simona Bișboacă și fratele său, dr. ing. Adrian Timar, șef de lucrări, directorul Departamentului Ingineria Produselor Alimentare, ambii prezenți, miercuri, 16 noiembrie 2011, la conferința de presă a dlui rector, precum la Salonul de inventică din Polonia.
Vorbind despre produsele sale, Simona a arătat faptul că față de alte produse, Antioxi vita conține o doză mai mare de antioxidanți, iar Propolis dizolvat în apă poate fi consumat și de copii pentru că nu conține alcool.
Mai multe detalii veți putea găsi intrând pe site-ul phenalex.ro
Simona însă nu se oprește aici. Pregătindu-și lucrarea de doctorat cu dl decan Vasile Bara, ea continuă să cerceteze pentru obținerea unor noi produse... cu care să spargă gura târgului. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Drd. ing. Simona Bișboacă și produsele sale brevetate.

 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019