Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Elevii Monicăi Toader – locul V pe țară!

Medaliații naționali ai site-ului www.didactic.ro

Elevii Monicăi Toader – locul V pe țară!

Grozavi de la naștere, copiii ajung la grădiniță și în școală în (și pe) mâinile unor dascăli-apostoli care îi binecuvântează și înnobilează!

Așa au pățit și elevii Eco Școlii „Avram Iancu” din Oradea care au încăput pe mâna și în clasa Monicăi Toader.
În cei 15 ani de carieră didactică, Monica și elevii săi au participat la multe concursuri, de toate genurile și la toate nivelurile. Își amintește că în urmă cu vreo opt ani, a obținut locul I cu „Cea mai frumoasă clasă” la revista „Draga mea”. În perioada mai – octombrie 2011, a participat la un concurs național on line lansat și organizat de site-ul www.didactic.ro pentru toate școlile din învățământul primar și gimnazial, intitulat „Dascălii și părinții fac echipă”; concurs la care s-a înscris cine a dorit. Monica a trimis la acest concurs circa 13 activități pe care le-a derulat în doi ani de școală cu părinții actualei sale clase a III-a C. În regulamentul concursului se prevedea ca și părinții clasei să intre pe site-ul Suntpărinte.ro să comenteze dintre activitățile la care au participat (minimum patru părinți) și să adauge și alte poze de la activități. În urma jurizării, un juriu special a apreciat și a premiat, iar „O mare familie” a fost cotată pe locul V, fiind răsplătită cu un premiu în cărți pentru toți copiii clasei, dar și pentru biblioteca clasei (dicționare, caiete auxiliare, caiet de evaluare, teste de evaluare...), în valoare totală de 300 de lei (3.000.000 vechi).
Nu vă spunem ce bucurie (generală) a fost în sala de clasă la sosirea și înmânarea premiilor.
Monica i-a învățat să tragă și să fie o echipă, să muncească cu seriozitate și responsabilitate, fiecare pentru sine și toți pentru unu, acesta fiind colectivul clasei. I-a învățat de toate, dar și să se bucure de munca și câștigul lor!
Felicităm „O mare familie” (copii, dascăl și părinți) pentru strădanie și atitudine, dar și pentru premiul dobândit! (Ovidiu DAN)

Trimite email

duminic, 21 iulie 2019