Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg de jucării – ediția a III-a

Joi, în holul CCS

Târg de jucării – ediția a III-a

Asociația Pro Bambini din Oradea organizează joi, 24 noiembrie 2011, între orele 16.00 și 17.00, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, a treia ediție a târgului de jucării.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Școala „Nicolae Bălcescu”, Liceul de Artă, Liceul Teologic Greco-Catolic „Iuliu Maniu”, școlile „Dimitrie Cantemir”, „Oltea Doamna”, „Dacia”, Școala nr. 16 și nr. 11, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceul „Don Orione”, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Liceul Teoretic German „Friedrich Schiller”, Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, Colegiul Național „Iosif Vulcan”, Școala cu clasele I-VIII „Octavian Goga” și Școala cu clasele I-VIII din Sânmartin.
Scopul acestui proiect este promovarea simțului răspunderii sociale și a spiritului caritabil în rândul copiilor, dar și implicarea copiilor și a comunității în activități de voluntariat.
Contextul evenimentului
În perioada dinaintea marilor sărbători, toți copiii își doresc să primească daruri. În acest sens, Asociația Pro Bambini are un scop bine definit: acela de a-i învăța pe copii și să dăruiască. Este bine ca fiecare copil să înțeleagă situația copiilor cu care destinul nu a fost generos și să fie pregătit să ajute.
Elevii vor renunța la o jucărie, vor cumpăra sau vor confecționa jucării pe care le vor expune în cadrul Târgului. Invitații la eveniment vor achiziționa jucăriile pe bază de donații. Banii adunați vor fi folosiți în proiectele Asociației Pro Bambini.
La manifestare pot să participe toți copiii și părinții interesați. Copiii care își expun jucăriile la standuri sunt așteptați să vină cu o jumătate de oră mai repede. Intrarea este liberă.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0740/454.368. (prof. Valeria Bunica, coordonator activitate)

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019