Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Engleza se învață sau se perfecționează Pas cu pas doar la C. N. „Mihai Eminescu” din Oradea!

Ieri, a fost inaugurat cabinetul fonic, cu participarea reprezentanților „2F Centro Formatione”

Engleza se învață sau se perfecționează Pas cu pas doar la C. N. „Mihai Eminescu” din Oradea!

Directorul Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea, dna profesor Maria Onița, ne-a invitat ieri (miercuri, 23 noiembrie 2011), la inaugurarea cabinetului fonic unde engleza se învață (sau se perfecționează) Pas cu pas, prin metoda instinctivă.

La tăierea panglicii inaugurale, doamna director Maria Onița l-a avut alături pe dl Fernando Franchi – fondatorul 2F Centro Formatione, care organizează cursuri de engleză pentru adulți la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Oradea încă din 2010, fiind singura Școală 2F din județul Bihor.
În țară funcționează 2F Centro Formatione la Timișoara (din 2007) - unde este și sediul central din România, la Arad - din 2008 și la Oradea - din 2010.
2F Centro Formatione există pe piața europeană din  1982 (de 30 de ani în Italia, Franța, Germania, Austria, Elveția și Spania, de 10 ani în Ungaria și de patru ani și în România).
 „Școala 2F face parte dintr-un Holding internațional și mulțumită modalității eficiente de predare a devenit una dintre cele mai mari școli private de engleză și informatică din Europa, având peste 30.000 de cursanți”, după cum aveam să aflăm de la Cristina Ciuleanu – coordonator didactic al centrului de la Timișoara. Alături de Cristina și de dl Fernando Franchi, au fost prezenți la inaugurare și alți coordonatori didactici: Alexandra Săvoiu, Jeanina Cacuci (coordonator didactic pentru Oradea) și Raul Damian – coordonator al Departamentului de telemarketing.
Dacă până acum la Școala 2 F de la Colegiul Naționale „Mihai Eminescu” s-au ținut cursuri de engleză (pentru începători sau avansați) doar pentru adulți, de-acum doamna director Maria Onița le-a propus partenerilor să organizeze asemenea cursuri și pentru elevii doritori. La C.N. „Mihai Emiescu” învață circa 1.500 de elevi, în trei cicluri de învățământ: primar - din acest an școlar, gimnazial și liceal.
Metodele Full Immersion și Mansfield house
Cristina este de principiu că e mai important „să știm să vorbim engleza, să avem curajul să vorbim această limbă de circulație internațională, în orice situație, împrejurare, decât să folosim structuri gramaticale complicate. În cadrul cursurilor, limba se însușește prin conversație, prin jocuri de rol, folosindu-se materiale didactice multe și diversificate, audio și video, materiale care rămân în posesia cursantului; se lucrează pe grupuri mici de studiu (câte doi, maximum 10), cu un orar flexibil. Un modul ține cinci luni, cuprinzând 16 tematici lingvistice, câte două cursuri pe săptămână de câte 90 de minute fiecare. Dacă din varii motive un cursant lipsește de la un curs sau două, cursurile se recuperează fără a plăti în plus. Cadrele didactice care predau la Școala 2 F cunosc limba engleză la nivel de limbă maternă, cu maximum de profesionalism. Cabinetul fonic îi ajută pe cursanți să-și însușească o pronunție corectă. Softwear-ul îi ușurează cursantului partea cea mai grea și mai plictisitoare: însușirea corectă a cuvintelor. La Școala 2 F, cursantul urmează pașii obișnuiți ai însușirii limbii, prin comunicare – conversație. Mai întâi comunicarea și după aceea cunoașterea regulilor gramaticale. Și încă ceva: cursul se bazează pe o imensitate de exerciții practice! La finalul modulului (celor cinci luni), se dă un examen, prilej cu care se eliberează un certificat, vizat de MECTS (în cazul începătorilor), recunoscut în toate țările UE; la fel și în cazul cursului de perfecționare, certificatul este avizat de MECTS.
Holdingul  2 F
În cei 30 de ani de activitate, Școala 2 F s-a dezvoltat mereu, s-a extins ca arie de activitate în diferite domenii, cuprinzând și agenții imobiliare, investiții financiare, activitate în domeniul hotelier, telecomunicații, chiar și închirieri de mașini, editură, precum și firmă de produse hardware...
Pentru alte informații, respectiv înscrieri, puteți apela la 0256/217.434; 0751/511.736, fax 0256/45.45.14; e-mail: info@2f.ro; adresa de site:www.2f.ro (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Engleza se învață sau se perfecționează Pas cu pas doar la C. N. „Mihai Eminescu” din Oradea!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 4 august 2020