Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Tabla interactivă și Editura Longman

Miercuri, la sala festivă a C.N. „Mihai Eminescu”

Tabla interactivă și Editura Longman

Profesorii de limba engleză din municipiul Oradea, dar nu numai, au avut ocazia să vadă, miercuri, 23 noiembrie 2011, la sala festivă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” o tablă interactivă pe care o „ascunzi” sau o porți în poșetă!

Dacă până acum, inspectorul școlar Delia Tarr Popa îi chema pe profesorii de limbi moderne la instruiri (perfecționări), cu lectori din centrele culturale Cluj-Napoca, Timișoara, București, ori reprezentanți ai unor ambasade, miercuri, le-a rezervat prezentări de carte școlară de la Editura Longman. Daniela Mihăilă chiar le-a pregătit un stand de carte în hol. Pe masa „prezidiului”, Simona Ladar, reprezentantul regional Okian, de la Brașov, avea pregătită o sumendenie de cărți, pentru prezentare; toate de la Editura Longman. Cunoscându-le foarte bine conținutul și „secretele” didactice, Simona găsea cuvintele cele mai potrivite pentru a te face curios și a te convinge că fiecare în parte era o carte unicat, teribil de instructiv-educativă și atractivă, numai bună pentru a obține cele mai bune rezultate în munca la clasă cu elevii, dar nu numai. Pentru că Simona nu i-a uitat nici pe cei mici și plângăcioși, pentru care avea câteva volume super, numai bune pentru a-i „corupe” în însușirea limbii lui Shakespeare.
Surpriza cea mare a venit din „poșetă”, unde Simona avea „ascunsă” o tablă interactivă. Vă vine să credeți?  (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Tabla interactivă și Editura Longman.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 9 august 2020