Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Au distribuit fluturași cu mesaje antiviolență

Elevii din ciclul primar au ieșit în stradă

Au distribuit fluturași cu mesaje antiviolență

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru Combaterea Violenței împotriva Femeii, vineri, 25 noiembrie 2011, clasele I B (înv. Loscher Ildiko), I C (prof. Ilisei Tereza), I D (înv. Tăutu Olimpia), I E (prof. Vancea Floare), a II-a A (înv. Olău Eva și înv. Popa Domnica), a II-a C (prof. Jurcuța Rodica), a II-a D (prof. Nica Carmen), a III-a A (prof. Bancu Terezia), a III-a B (înv. Tempfli Emilia), a III-a C (prof. Vașadi Monica), a III-a E (înv. Șil Cornelia), a III-a F (înv. Bondar Florina), a IV-a A (prof. Nuță Angela), a IV-a C (prof. Neguriță Rozalia) și a IV-a D (prof. Vențel Sorina) din Școala cu clasele I-VIII nr. 11 Oradea, au participat la o acțiune stradală derulată pe Bdul Ștefan cel Mare, în cadrul Campaniei de combatere a violenței împotriva femeilor, organizată de Uniunea Femeilor Bihor - Oradea.

La acțiunea noastră au mai participat părinți, studente practicante de la P.I.P.P. și dna Cristina Cioară de la Uniunea Femeilor Bihor.
Elevii au distribuit fluturași cu mesaje antiviolență, în scopul conștientizării comunității asupra fenomenelor care generează stări conflictuale, agresiuni și violență împotriva femeilor. (Tereza Ilisei)

Trimite email

luni, 19 august 2019