Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Balul bobocilor de la Șc. P.A.P.F. „Avram Iancu”

Joi, la club Heat din Oradea

Balul bobocilor de la Șc. P.A.P.F. „Avram Iancu”

Școala de Pregătire a Agenților Poliției de frontieră „AVRAM IANCU” Oradea a organizat, joi, 8 noiembrie 2007, la clubul „HEAT” din Oradea, Balul bobocilor, ediția a V-a

Pentru organizarea și desfășurarea acestui bal, s-au depus eforturi atât din partea elevilor școlii, cât și din partea personalului permanent care și-au dat concursul pentru a pregăti un program cât mai variat și antrenant. Probele care au dus la stabilirea perechii de Miss și Mister boboc au constat în probă de dans, de aptitudini, nelipsita probă a declarațiilor de dragoste și probe de îndemânare. 
În urma deliberării, titlurile de Miss și Mister boboc au fost cucerite de Preda Maria-Eliza și Căpruciu Valentin.
La cea de-a V-a ediție a balului școlii, au fost invitați să participe și câștigătorii primei ediții, Tobă Opriș și Șovarschi Diana, în prezent agenți ai Poliției de Frontieră, care între timp și-au unit destinele formând o frumoasă familie. Aceștia au înmânat frumoșilor boboci premiile câștigate și au urat mulți ani acestui eveniment.
Având în vedere că în acest an în cadrul școlii studiază 60 de elevi din care doar 17 sunt băieți, la petrecerea de după bal, băieții s-au simțit foarte bine și au încercat să facă față numărului mare de invitații la dans lansate din partea colegelor.
Seara s-a încheiat în ritm de dans, viitorii polițiști de frontieră având parte de o seară minunată, datorită artei DJ-ului clubului HEAT.            
Eugen Micheș, purtătorul de cuvânt

Trimite email

duminic, 18 august 2019