Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Premierea celor 17 copii care au ajuns „olimpici”... la 5 ani!

Ieri, la Grădinița nr. 16 din Oradea,

Premierea celor 17 copii care au ajuns „olimpici”... la 5 ani!

Dna Claudia Timofte, președinte al comitetului de părinți de la Grădinița nr. 16 din Oradea, a invitat ieri (marți, 29 noiembrie 2011) presa locală, la un eveniment deosebit.

„Grădinița îi sărbătorește într-un cadru festiv pe cei 17 copii care au ajuns „olimpici” la 5 ani fiind premiați la diferite concursuri internaționale, naționale, interjudețene, județene cu premii I,II,III și mențiuni.
Inedit și unic în țară este faptul că toți cei 17 copii fac parte din aceeași grupă, reprezentând cu cinste grădinița, orașul, județul, țara la doar 5 ani.
Proiectele și programele s-au desfășurat în anul școlar precedent, sub îndrumarea și coordonarea doamnei educatoare Rodica Balog, iar premiile au fost obținute pe plan artistic, literar și sportiv”, se spune în invitația semnată de comitetul de părinți.
Un palmares impresionant
Când am făcut calculul (pe hârtie), luând fiecare premiant în parte și totalizând, cei 17 premianți s-au făcut 18, pentru că Vlad Deac era absent. Așadar cei 18 copii premianți ai drei educatoare Rodica Balog dețin: un trofeu internațional („Păunașul de aur” – cucerit la Festivalul internațional subotica „Ex Libris” din Serbia), 19 premii I, patru premii II, cinci premii III, nouă premii speciale, 12 mențiuni, trei diplome de onoare, precum și 27 de diplome. Cele 37 de premii, 12 mențiuni, 30 de diplome și un trofeu au fost obținute la festivaluri, concursuri și proiecte internaționale, naționale, interjudețene, județene și locale (municipale); Am amintit festivalul internaționalul din Serbia, dar pe lângă acesta au mai fost 16: proiectul „Un mărțișor - un zâmbet de copil”, festivalul Toamnei orădene, concursul național „Terra e în mâinile noastre” (de la Arad), proiectul interjudețean „De vorbă cu florile”, concursul Kiwanis „Oradea prin ochi de copil”, concursul de dans modern, concursul „Un măr frumos pentru un copil sănătos”, crosul copiilor – de 1 Iunie, concurs de desene – de 1 Iunie, concursul internațional „N. Tonitza” (de la Bârlad), proiectul interjudețean „Șoaptele florilor”, simpozionul național „Copilul creativ dintotdeauna” (de la Arad), concursul național „Copil, bucurie, copilărie” (de la Reșița), concursul internațional „În lumea poveștilor”, Campionii junior park (cros și concurs de desene) – 17 concursuri, festivaluri și proiecte.
Deținătorii impresionantului palmares al grupei pregătitoare sunt: Coita Caterina (6), Copos Anamaria (5), Crețu Anamaria (5), Deac Vlad – absent de la premiere (3), Igna Raul (3), Marian Vlad (4), Pașcalău Diana (4), Petrehele Corina (1), Petruș Miruna (4), Pop Darius (7), Raț Antonia (6), Sime Casian (5), Tarr Pal Vivianne (4), Tărău Radu (5), Tărău Ruxandra (5), Tăut Armin (4), Timofte Andrei (4) și Tirică Timea (5).
„Dar, acestea nu sunt toate rezultatele, pentru că mai așteptăm finalizarea unor concursuri, la care ne putem aștepta și la alte premii, obținute și de ceilalți copii din grupă care acum nu se găsesc pe lista acestor premianți”, ține să precizeze dra educatoare Rodica Balog.
Copiii au fost premiați cu diplome, cărți și dulciuri de către consilierii județeni: Ioan Radu, Viorel Iuhas, Alexandru Retegan, Traian Copil și Mihai Bar, după cum aveam să aflăm de la președintele comitetului de părinți, dna Claudia Timofte.
La premiere au fost invitați și reprezentanții grădiniței coordonatoare nr. 34 (doamna director Cornelia Borz și dna Tamara Nicolae – responsabilul comisiei metodice), colegii din celelalte grupe ale Grădiniței nr. 16 (îndrumați de dnele educatoare: prof. Ileana Duma, Mărioara Chiș și Livia Liscan), părinții copiilor și jurnaliștii. Festivitatea de premiere a fost pusă la cale și dusă la îndeplinire de reprezentanții comitetului de părinți, Claudia Timofte, Dorin Coita și Radu Igna.
Felicitările pentru aceste rezultate strălucitoare le adresăm, în egală măsură, minunaților artiști, drei educatoare Rodica Balog, dar și părinților, artizanii care au apreciat și au susținut efortul depus, talentul și perseverența drei educatoare; un dascăl-apostol care își sfințește locul și își onorează profesia! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze (38 de poze) accesați Galeria foto: Premierea celor 17 copii care au ajuns „olimpici”... la 5 ani!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 7 august 2020