Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Trei zile de distribuție de produse

Fundația „Încrederea”

Trei zile de distribuție de produse

În zilele de miercuri( 30 noiembrie), joi (1 decembrie 2011) și vineri ( 2 decembrie), între orele 11 și 16, Fundația „Încrederea” organizează o distribuție de mai multe produse (șampoane, detergenți, prosoape, așternuturi pat, pahare, ochelari, încălțăminte, haine etc.).

Această acțiune vine în întâmpinarea nevoilor semenilor noștri care se confruntă cu probleme financiare în vreme de criză. Sunt ajutați (gratuit) pensionari, familii care întâmpină dificultăți financiare, mame singure, șomeri, persoane fără adăpost etc. Cu ocazia altor activități de acest fel, ne-am dat seama că există foarte multe persoane care se bucură pentru un detergent, o plapumă sau o pătură, citindu-le mulțumirea în ochi. Vrem să ajutăm cât mai multe persoane care întâmpină dificultăți și să schimbăm puțin viața acestor persoane prin bunurile oferite. Au fost persoane care au venit la sediul fundației noastre și nu le venea să creadă că primesc ceva gratuit, pentru că nimeni nu le dăduse nici un cadou până atunci. Cu ocazia Sfintelor Sărbători, ne propunem să aducem un zâmbet pe fețele oamenilor aflați în nevoi. Aceste produse  au fost donate de oamenii din insula Jersey (http://ro.wikipedia.org/wiki/Insula_Jersey) din (Marea Britanie) prin fundația MUSTARD SEED.
De asemenea, în fiecare luni și joi de la ora 13, continuă programul „Pâine pentru viață”, care se adresează persoanelor  care nu își pot permite întodeauna să își cumpere pâine, iar noi le asigurăm aceste pâini pe perioada iernii. 
Condițiile care trebuie să le îndeplinească beneficiarii:
1. venitul să nu depășească 300 RON/ pe persoană sau 700 RON/ pe familie
2. să aibă domiciliul în Oradea
3. să nu beneficieze de alt ajutor.
Cei care doresc să beneficieze de aceste produse să ne contacteze la numerele de telefon 0359/304094; 0771/708778; 0770/709927 sau 0765/341665 pentru o programare prealabilă în aceste zile, apoi aceștia se vor prezenta la data stabilită pe baza ultimului cupon de pensie sau a  actului doveditor al veniturilor și cu buletinul la sediul Fundației „Încrederea” (strada Cuza Vodă nr. 22, ap.5, Oradea).
De asemenea, persoanele selectate vor fi anunțate pentru a primi un CADOU SPECIAL cu ocazia sărbătorilor de iarnă. (Ioan RADU)

Trimite email

marţi, 4 august 2020