Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Două manifestări, la C.D.I. și Primăria Tinca

De Ziua Națională a României

Două manifestări, la C.D.I. și Primăria Tinca

Elevii și cadrele didactice de la Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca au demonstrat încă o dată că sunt mândri că sunt români, cinstind Ziua Națională a României prin două activități cu un profund caracter patriotic.

Doamna profesor Cosma Anca, ajutată de prof. Radu Negruț și prof. Gabor Simina, a organizat în Centrul de documentare și informare al liceului un program artistic cu participarea elevilor din clasele a VII-a A, a VIII-a A și a IX-a C, program bine apreciat de cei prezenți care au răsplătit cu aplauze efortul celor implicați.
La sediul Primăriei din Tinca, în prezența autorităților locale, a dnei director adjunct al Liceului Teoretic ,,Nicolae Jiga” Tinca - prof. Frese Daniela, a unui numeros public, elevii clasei a IV-a C, coordonați de dna prof. Drăgan Violeta au susținut un program artistic închinat zilei naționale. Dna prof. Elek Mirabela a vorbit despre visul împlinit al românilor, iar dl prof. Radu Turla a evocat semnificația istorică a acestei zile. (Oana Lola Aura)

Trimite email

luni, 24 februarie 2020