Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Veniți cu noi la Alba Iulia!”

Concurs tematic între elevii școlilor din Cefa și Inand

„Veniți cu noi la Alba Iulia!”

Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost sărbătorită de elevii școlilor din Cefa și Inand printr-un concurs tematic desfășurat între șapte echipaje, fiind câștigat de cei din Inand, care au ocupat primele două locuri.

Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat ,după care dl director Cicortaș Traian a făcut o trimitere la Ziua Națională a României, întrucât dl profesor Roșu Marinel avea să prezinte pe larg șirul evenimentelor care au condus la Unirea Transilvaniei cu România.
La concursul intitulat „Veniți cu noi la Alba Iulia!” au participat șapte echipaje, reprezentând clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a de la Cefa, respectiv a VI-a, a VII-a și a VIII-a de la Inand. Pe primele două locuri s-au situat echipajele claselor a VI-a și a VIII-a din Inand, iar pe locul III – echipajul clasei a VII-a din Cefa.
Concursul a fost urmat de un program omagial, susținut de elevii clasei a VII-a din Cefa (îndrumați de prof. Nan Adelina) și de elevii doamnelor învățătoare Chivu Laura, Crăciun Ramona, Pușcaș Nicoleta și Roman Alexandra. (Viorica Popa)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Veniți cu noi la Alba Iulia!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019