Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Muncim și trăim românește!”

La Hidișelu de Sus și Mierlău

,,Muncim și trăim românește!”

Ne-au dovedit elevii Școlii cu clasele I-VIII Hidișelu de Sus prin activitățile desfășurate cu ocazia Zilei Naționale a României.

Pentru început dna profesoară Ciorba Georgeta le-a vorbit elevilor despre însemnătatea istorică a zilei de 1 Decembrie, apoi elevii au urmărit o prezentare power point despre simbolurile statului român. Elevii clasei a VII-a, coordonați de dna prof. Alexe Cristina, au prezentat sceneta ,,Moș Ion Roată și Unirea”, după care elevii și profesorii și-au dat mâna într-o măreață Horă a Unirii.
Elevii claselor I-IV, îndrumați de înv. Cuc Floare, prof. Baliban Carmen și prof. Moza Elena, s-au reunit pentru a sărbători împreună. Au lucrat pe grupe, confecționând stegulețe tricolore și hărți ale României, și-au prezentat desenele despre frumusețile și bogățiile patriei, creațiile literare despre neam și țară, realizate de ei, încheind cu un program artistic dedicat Zilei Naționale.  
Elevii Școlii cu clasele I-VIII Mierlău, coodonați de prof. Câmpan Crinela și prof. Mate Alina, au susținut un program artistic care a constat în recitarea unor poezii și interpretarea unor cântece patriotice, dar au mai realizat și o expoziție de desene închinate marii sărbători naționale. (Moza Elena)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Muncim și trăim românește!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019