Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Colțul de iarnă, în scop caritabil!

O săptămână, în fiecare pauză,

La Colțul de iarnă, în scop caritabil!

Eminescienii sunt de cuvânt!
Timp de o săptămână, de luni până vineri, inclusiv, în fiecare pauză, reprezentanții CE au fost la datorie, la Colțul de iarnă, pentru a aduna bani pentru copiii nevoiași.

Joi (15 decembrie 2011), în pauza mare, i-am găsit și noi la Colțul de iarnă pe Mark Lukacs – președintele CE și echipa sa teribilă: Cinthia Domokos, Alexandra Lăcătuș, Denisa Han, Andrei Duma, Fekete Agnes, Andrada Ciarnău, Alfoldi Reka, Iabloncik Dominik, Balogh Roland, Kabai Krisztina, Ferencz Lilli și Szabo Akos ... Erau la stand pentru a comercializa dulciurile, cărțile și celelalte articole expuse pe stand (figurine, pușculițe, brelocuri personalizate...) ori pentru a aduna jucăriile primite ca donație. Muzica era și ea aliata lor spre a crea atmosfera de iarnă, alături de brădulețul argintiu cu primele cadourile de Crăciun sub el.
Și pentru ca nimeni să nu rateze Colțul de iarnă, ingenioșii organizatori aveau montate pe scări indicii: moșuleți și săgeți, de la poartă la etajul I, care te conduceau, inevitabil, la locul faptei. „Ne-am propus să trezim acel fior specific al Sărbătorilor de iarnă, să ne îndemnăm colegii să dăruiască. Ne-am bucurat nespus și de atenția profesorilor. Cu toții s-au arătat deschiși la ideile noastre. În fiecare pauză, ne-au vizitat standul, au cumpărat dulciuri sau ne-au adus donații (jucării). Au trecut peste trei baxuri de turtă dulce”, ne-a declarat inimosul președinte. Reprezentanții CE țin aproape de noua conducere a colegiului, dar și invers. La ora vizitei noastre, am găsit-o la stand și pe dna profesor Hochhauser Eniko, directorul adjunct. Am mai spus-o: noua conducere a colegiului și a Consiliului elevilor au pornit motoarele la turație maximă pentru o nouă imagine a eminescienilor, și se țin cu toții de cuvânt!
Cum să nu-i sprijine colegii și profesorii văzându-i cum se străduiesc și cât suflet pun în tot ce fac. Sunt cu adevărat simpatici, sinceri și puși pe fapte mari. Ei cred în schimbare, vor schimbarea în bine, ieșirea din umbră și amorțeală, angajați în luptă dreaptă cu inerția și închistarea, cu lenevia și trândăvia, pentru o nouă ordine: voluntariat și implicare în tot ce poate duce la promovarea imaginii colegiului și a spiritului de eminescian! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: La Colțul de iarnă, în scop caritabil!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 6 decembrie 2019