Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sărbătoare de Crăciun, în Orășelul copiilor

Părinți și copii, împreună

Sărbătoare de Crăciun, în Orășelul copiilor

Elevii clasei a II-a B de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea și-au invitat, vineri (23 decembrie 2011), părinții în Orășelul copiilor, pentru a sărbători Crăciunul, mai întâi, în familia clasei, împreună cu dna învățătoare, prof. Maria Duma.

Vestea Nașterii Pruncului Sfânt a fost adusă de micii colindători în cadrul unui recital emoționant, care ne-a surprins plăcut, ieșit din tiparele cunoscute.
Reuniunea avea apoi să se desfășoare pe ateliere, în care copiii și părinții au lucrat împreună la făurirea unor lucrări colective: felicitări personalizate, coronițe de Crăciun, pictură pe figurine din ipsos, pregătirea mesei de către mămici și aranjarea ei de către tătici.
Cu adevărat înălțătoare, inedite și originale au fost momentele artistice de Crăciun prezentate de reprezentații a câte trei familii.
Ultimul punct al serbării de Crăciun avea să-i bucure cel mai tare pe cei mici – bucatele mesei de Crăciun, prezentate într-o expoziție culinară demnă de evenimentul sărbătorit și calitatea unor copii și părinți admirabili! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Sărbătoare de Crăciun, în Orășelul copiilor. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 august 2020