Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Din inimă, de sărbători”

Comunicat de presă

„Din inimă, de sărbători”

Crăciunul este una din cele mai importante sărbători creștine, pe care fiecare dintre noi dorește să le petreacă alături de cei dragi, așa cum se cuvine. Din păcate, în Oradea există un număr mare de persoane care, din cauza lipsurilor materiale, nu se pot bucura, așa cum trebuie de acest moment.

Organizația de cartier nr. 1 a PNL Oradea a încheiat ieri după-amiază, 19 decembrie 2011 un proiect sub sloganul „Din inimă, de sărbători”, prin care a dorit ca săptămâna aceasta să fie o săptămână de sărbătoare pentru cât mai multe familii din Oradea. Din dorința de a aduce, acum în prag de sărbători, bucurie celor necăjiți,am reușit să adunăm câteva zeci de pachete pentru familiile din zona noastră de activitate. După ce timp de o lună au identificat diferite familii cu probleme sociale, în săptămâna premergătoare Crăciunului, membrii organizației noastre, au dorit să le facă sărbătorile mai frumoase, prin diferitele pachete, cu alimentele care nu ar trebui să lipsească nimănui de sărbători și dulciuri pe care le-au distribuit aseară.
Ne exprimăm speranța ca acest gen de activități să fie cat mai numeroase în această perioadă și sperăm ca ele să aducă bucuria și zâmbetul pe fețele orădenilor acum în prag de sărbători.
Pe această cale Organizația de cartier nr.1 PNL Oradea vă urează atât dumneavoastra cât și orădenilor ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire. LA MULÞI ANI CU SaNăTATE!
Adrian Dume, președintele Organizației de cartier nr. 1 a PNL Oradea

Trimite email

miercuri, 30 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!